Inte riktigt som planerat....

Nä det kan man väl lugnt säga att det inte blev när lilla fröken bestämde sig för att komma ut 43 dagar innan beräknad födsel. Så riktigt förbereda var vi ju inte, hade hunnit gå på föräldragruppen men de pratade inte mycket alls om prematur, inte heller vattenavgång. Enda som sas om vattenavgång var att ca 10% av alla födslar startar med vattenavgång varpå jag tänkte "jaha, hur ska man då vara säker på att det har börjat...." och nu så här i efterhand när man pratar med sina vänner med barn är det över 50% som vattnet gick för.

Nåja, jag skulle börja tvätta bebiskläder dagen jag åkte in, de var ju inte gjort då Andreas tyckte jag inte skulle ha så bråttom med allt, lika så skulle jag packa BB väskan senare den veckan, tänkte höra med Therese samma dag vad jag skulle packa om hon hade nå tips.. 

I februari hade vi tänkt börja köpa dom "större" grejerna som babyvakt, skötbord å sånna saker.. Andreas och svärmor fick dock köpa allt i februari med, två dagar efter att Dixie var född, med min lista i högsta hugg så klart 😃

Sandra skulle komma förbi och vi skulle sy ett babynest, jag hade drömmar om att gjuta av magen och gå till en fotograf för att ta fina bilder på min mage.. Jag ville strosa runt på stan och köpa lite bebiskläder och bara mysa.. Men inget av det hann jag med.. Lite tråkigt men istället har jag fått ha min älskade dotter i famnen i snart 10 veckor 💜

Hade även tänkt att helamma henne så länge det var möjligt för oss men det har heller inte gått nå bra.. Eftersom att hon haft sond sen första stund så märkte vi att hon blev lite bekväm med det. Hon gjorde så gott hon kunde med amningen men vi har som gett upp. Det blir jobbigt för både henne och mig när vi först ska amma och sen värma flaska och dricka det. Efter att hon ammat så var hon jätte upprörd å hungrig så alternativet att helamma var som bortblåst tyckte jag. Dessutom när ena bröstet inte hade mycket mjölk heller, vet inte om det beror på att jag haft en piercing där eller hur det är, jag tror det men många blir nästan arga å säger att det inte har med saken å göra.. 

Till er gravida vill jag avsluta detta inlägg med, tvätta kläderna och packa BB väskan när fan ni vill!!! Hade jag gått på min vilja skulle väskan varit packad i början av januari, nästan fyra månader innan hon skulle komma.


Kommentarer:

1 Jannica Enneby:

Men vilken sötnos!
Grattis!

Svar: Tack 😃
aangelas.blogg.se

Kommentera här: