Urs vad jag längtar!!

Jag vill också åka till Älvdalen nästa onsdag och bara mysa, kolla på snygga jänkare och andra snygga bilar och umgås med vänner.. Men jag ska vara vuxen i år och jobba.. DET SUGER!! Men va fan, nästa år tänker jag va ledig så då kommer jag mina Älvdalingar ;) 
 
Och ni som ska dit, NJUT, ta in alla intryck, sug i er all däckrök ni kan, njut av alla börnisar som det kommer bjudas på, titta på snygga lackeringar, snygga bilar, snygga kläder, fulla å roliga människor, umgås med vänner och bara njut! Och till er med bloggar som ska dit, ta massa bilder och lägg upp på eran blogg och skriv till mig så jag får titta :P Hihi
 
Älvdalen må inte vara mycket för världen men för oss är det mycket, ett helt underbart litet samhälle med allt jag nyss skrytit om, Cilla, fattar du att jag är avis på dig som bor där ;) Kan dock tänka mig att Älvis, precis som alla andra ställen suger ganska mycket resten av året :P hehe..
 
 
 

Fy satan det här vill jag aldrig uppleva igen!

I söndags blev det dåligt med mat och dryck för mig, jag vet, massa fyyy!!! Åt "lunch" innan jag for på jobbet vid 10 hade ingen rast och åt middag med sambon ca 17.30 somnade på soffan i vanlig ordning, låg och myste med han de tillfällen jag var vaken.
 
Vid 00.30 gick vi och borstade tänderna sen blev jag svimmfärdig! Satte mig på huk och A kom med ett glas vatten. Kändes som att jag skulle kräkas så jag hasade mig till toastolen, hände inget men tyckte det var på väg "där bak" istället. A hade knuffat igen dörren innan så jag skulle få kräkas i fred, han hörde en duns ända ut och när han kom in låg jag blödande, avtuppad på vårat klinkersgolv ...
 
Han ringde 112 och dom skickade ambulans på en gång. Jag kvicknade till liv medan han pratade med dem och jag fick byta nå ord med dem. Mina framtänder gick av, jag fick ett jack+bula vid ena ögonbrynet och en uppfläkt läpp (med en tandflisa i) gick bra i ambulansen, tjejerna var grymt trevliga!!! Inne på akuten sydde vi ihop min läpp efter dom plockat bort tandflisan.
 
Fick komma upp på avdelning natten till igår och blev kvar där till ronden på förmiddagen, dom sa att det kunde bli så för vissa och inget man kunde höra något åt. Fick med mig antibiotika hem sen spenderade jag och älsklingen över 1 timme hos tandläkaren för att fixa nya tänder åt mig. Nu blir det till att vara hemma och ta det lugnt i några dagar. Får även ha älsklingen hemma med mig några dagar.

Ledig dag..

Yeah, right! Imorse blev det en promenad med Therese, Zip och Fonzo :) sen blev det vattna äppelträden och lite av gräsmattan. 
 
Tänkte äta våfflor till lunch idag och insåg att jag hade ingen sylt, ingen sylt alls så då fick jag svänga ihop en drottningsylt. Efter lunch blev det kaffe hos Therese, mycket trevligt! Satt där i flera timmar och surrade, i vanlig ordning :P hihi
 
Gick hem för att börja förbereda lite matlådor, du vet, "gött å finna i frysen".. Blev kyckling, ris och currysås.. När jag stod och höll på med det och skivade upp blodpuddingen (middagen) så insåg jag att jag inte heller hade någon lingonsylt.. Men helvete!! Jaja, fick ställa mig och göra en sån med.. Hehe.. Var väl lika bra de :P
 
Och när middagen var nere ställde jag mig och gjorde lite fler matlådor, den här gången lax med wokgrönsaker :P haha!
 
Så dagen har resulterat i
 
  • 1 burk drottningsylt
  • 1 burk lingonsylt
  • 6 matlådor med kyckling, ris och currysås
  • 1 matlåda blodpudding och bacon (lunchen imorron)
  • 4 matlådor med lax och wokgrönsaker
Jag känner mig nöjd med min lediga dag måste jag säga. Lite sur att jag inte har städat än men, dagen är inte slut plus att jag jobbar "bara" 10.30-15.30 imorron och jag ska väl ha något att  göra då med ;) Hehe.
 
Vad har du gjort idag då?