Dixies julklappar...

Hon fick två haklappar av farbror sin,  en rosa och en gul.. Går att vika ihop (bild här nedanför) "skålen" är i silikon och går att diskas i diskmaskinen, resten tvättas i tvättmaskinen. Dessutom så blir hon inte dyngsur när hon sitter och kladdar med sitt vatten. Helt perfekt alltså! Sen så går den att ställa i olika storlekar med kardborre i nacken så den går att användas några år.

Sen fick hon en typ sparkbil av Klucktomten, en lära-gå-dockvagn med madrass, kudde och täcke av farmor och farfar och en vanlig lära-gå-vagn av Fanny med familj. Så nu kan Oskar låna en lära-gå-vagn med om han vill när dom är här och leker så behöver dom inte bli osams om vem som ska ha den.. Haha..


En tomte av farmor fick hon också.. 
En rutschkana av mormor.. 
En Nicke Nyfiken dvd av Jimmy och Therese..
Pengar från olika håll..
En liten docka, en silversked och en guld porslins ängel av Andreas mormor och morfar.. 
En leksaks telefon som man kan dra runt på av Oskar..
Lite tröjor, pyjamaser, klänning, byxor, body av både oss, farbror sin och gammelmoster å Leo..
Ett pussel av oss..
En djurbok med läten av farmor och farfar..

Tror faktiskt att jag lyckades få med allt nu.. Haha.. Nåja, vi hade en riktigt bra och trevlig dag iallafall! Hoppas att ni hade det med..

Mjaha...

Hade ju tänkt börja få igång bloggandet igen men det verkar ju gå lite si så där.. Näääe, ärligt så har jag inte haft tid, farbror min dök upp som gubben i lådan i måndags kväll och stannade kvar till igår morse. Kul att träffa han igen, är ett tag sen sist nu..

Idag har jag jobbat, blir lika resten av helgen. Ska bli så skönt om jag ska vara helt ärlig! Det är på ett sätt avslappnande att få vara där, packa upp varor, sitta i kassan och stressa :P haha

Barnmat..

Ibland när jag sitter och läser kommentarerna på tävlingar som Semper eller Nestlé har så skriver många "hoppas på att vinna detta då det är det enda min bebis äter" å jag tänker bara fy fan vad dyrt det måste blir för dessa föräldrar!!

Dessutom ska väl barnet snart äta samma som du äter? Jag testar mig fram med våran dotter, när det blir mat över mixar jag till henne och spar en portion i kylen till dagen efter och fryser ner resten i iskuber. Envisas fortfarande med dem, men det är för att jag får bättre koll då på hur mycket vi behöver öka å så.. Haha..

Vi har en barnmatsburk hemma och någon klämmis med fruktpuré, så mycket lättare att ha i skötväskan för nödfall.. 

Men till 99% av tiden så får hon mat som jag gör.. Njäe, inte gröten och ersättning/välling då.. 

En vanlig dag för henne ser ut så här:

Frukost: gröt, har två som vi varierar mellan..
Förmiddagsfika: fruktpuré och eventuellt ett halvt smörgåsrån..
Lunch: grönsakspuré och mat, eventuellt ett halvt smörgåsrån (om jag inte hunnit äta klart innan hon tröttnat)
Eftermiddagsfika: mannamums eller rismums 
Middag: samma som på lunchen (dock aldrig samma mat eller grönsak)
Och så avslutar vi dagen med kvällsflaskan