Några "vill-ha" grejer..

Ja, det här inlägget handlar inte alls om träning eller kost men något lite inlägg kommer att dimpa in lite nu och då som inte tillhör detta..
 
Satt igår kväll och drömde mig bort och planerade lite framtid å fantiserade lite.. Dessa är mina älsklingar, finns ingen i hela världen som kan få mig att sluta älska dem.. Å de här är några av de jag vill ha så anteckna nu och ordna tills jag fyller år ;) hehe
 

Några dagar sen sist..

Mja, nu är det några dagar sen sist, har varit uppe i Klimpfjäll med svärföräldrarna torsdag-söndag! Grymt härligt och väldigt avkopplande. Tidiga kvällar, ganska tidiga mornar, härligt väder, bra sällskap, god mat. Finns inte så mycket mer man kan kräva!
 
Tränade självklart varje dag, både promenader och med min lilla kettlebell ;) I lördags gjorde vi nått jag inte har gjort på flera flera år, vi åkte ut och satte oss på sjön och pimplade röding! Svärmor fick 1 fisk, svärfar fick två fiskar och jag fick fyyyyyra :P hehe! Kul att jag fick vara värst för en gångs skull.
 
Gubben var i Saxnäs på Marsfjäll Mountain Lodge med massa Polaris frälsta människor och fick se demos på 2015 års Polarisar :D På vägen hem stannade vi till där och käkade middag, delade en "älgpasset" med svärmor, på den pizzan var det älgfilé, kantareller, ost, tomatsås och sallad. GRYYYYYMT GOD!!!
 
Igår blev det en lugn kväll hemma och idag har vi varit i skogen 5 timmar, är helt jävla slut på kan jag ju säga ;)
 
Här kommer en sammanfattning av min helg i bilder :)
 
Hur var din helg då?
 

Men satan i gatan!!

Min fina älskling for till stan en sväng igår och när han kom hem tog han fram några leksaker han hade köpt. Kettlebellsen ser ni ju vikterna på och på medicinbollen är det 3kg, 12kgs kettlebellen är lite väl lätt för han och 8kgs är lite väl tung för mig. Men vi ska ordna de problemet snart :P
 
Vi körde ett pass igår (läs två) på en film vi hittade på youtube, tycker att den var jätte bra. Sen blev det ett längre pass för mig igår kväll och dra åt helvete säger jag bara vilken träningsvärk jag har idag!!! Trappen till övervåningen är åt helvete, den är jätte hemsk att gå i. Men då vet man ju att man har gjort något bra :D Haha!
 
Med en kettlebell tränar man hela kroppen på en gång, man tränar både de långsamma och de explosiva muskelfibrerna, man stärker kärnmuskulaturen, man tränar uthållighet och styrka. Bra skit med andra ord :P
 
Nä, nog är jag nöjd med att försöka mig på ett pass idag och sen plåga mig igenom resten av förmiddagen så blir eftermiddagen i en bil, känns bra de :D hihi..
 
 
Vad ska du hitta på i helgen?