Happy birthday..

..to me and everyone else who´s birthday is today :) Hope you´ll have a wounderful day
 
 

Fler förberedelser..

Idag har jag gjort tårtor och städat.. Har faktiskt gått bra men precis när jag skulle göra smörgåstårtan så försvann strömen och var borta en timme.. Tur att jag inte behövde ström till den tillverkningen bara ;)
 
Känns konstigt att redan ha garnerat smörgåstårtan då jag i vanliga fall alltid brukar göra det samma dag som den ska serveras och själva smörgåstårtan dagen innan.. Men eftersom att det kommer 4 personer ikväll så fick jag ju göra allt idag :)
 
Åååh längtar tills jag får sätta tänderna i smörgåstårtan :P
 
 
(receptet på smörgåstårtan finns uppe här på bloggen som "smörgåstårta ala Jalle")

Hemmafrun har slagit till igen..

Idag har jag hunnit stöka lite här hemma.. Jag menar, är man ledig så är man, eller? Jag har varit på återvinningen men måste dit nån gång mer också.. Helvete vad med rat man samlar på sig! Gamla trasiga skor, mattor som inte blivit använda på flera år och inte ska bli använda heller och så blir det självklart MASSOR när man bygger om! Jag har svängt ihop en laddning med dumlekakor och tagit en promenad med Therese å vovvarna, har tvättat 3 maskiner nu ikväll och även hängt innehållet så klart.. 
 
Känns bra att ha fått lite gjort men är ändå sur på mig själv att jag varit så lat :P Haha! Skulle behövt städa med men de får jag göra imorron.. Ska börja med att göra smörgåstårtan imorron när jag har käkat frukost.. Efter det blir det städning och nästa tårta..
 
Imorron kommer iaf Magnus och Sjöberg å firar mig, dom går eftermiddag till veckan så de kan bli lite väl sent för dem så då kör vi med fika imorron redan istället..