Sista..

Yes.. Då var veckans sista gympass avklarat (tidigare idag iaf) Körde ben/rumpa/rygg/biceps idag. Slaktade inte lika hårt som i måndags så det blir nog ingen träningsvärk imorron!
 
Däremot höjde jag vikterna en skvätt på tre grejer. Gjorde skivstångsrodd (med en mindre skivstång) den tog jag 7kg (på varje sida) å 5kg i måndags.. Kände att de va lite väl lätt i måndags så.. Och så ökade jag till 10kg från 5kg på hantelrodden, även där kändes det för lätt i måndags men var för lat för att hämta andra hantlar.. Körde även 10kg i vardera handen på vadhävningarna..
 
Känns bra att öka vikterna, få se om min bättre hälft ändrar mina vikter till något lättare när han kommer hem. Så blev det sist för han tyckte att det såg lite för tungt ut på vissa övningar. Hehe. Utfallen kan jag säga var fan rena rama döden idag! Squatsen och sumosquatsen gick faktiskt någorlunda idag. De sista 10 sumosarna var plågsamma som fan men jag gav icke vika idag!
 
Imorgon står det rodd/intervaller på mitt schema men det får nog bli en promenad med Therese, Zip och Fonzo å så blir det nog träningscykeln ett tag. Sen bär det av in mot stan för nya äventyr :)
 
 
Vad ska DU göra i helgen?

Tack till er sötnosar!

Jag blir så glad! Jag går in på bloggen flera gånger om dagen även om jag inte har något att skriva, alltid roligt att se om någon har kommenterat ett inlägg eller bara se hur diagramet ökar med både läsare och sidvisningar även de dagar som jag inte gör något inlägg.
 
Det är där jag blir så glad! Att ni kommer in och läser fastän att jag inte har skrivit nå. Så tack! Däremot skulle jag gärna se att ni kommenterar lite oftare än vad ni gör :D
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att få igång kommentarerna bättre.. Vet inte heller vad ni helst vill läsa om.. Har ni några idéer så släng iväg en kommentar :)
 
Jag vet ju att jag har en lista som jag har fått för massa år sen av Soppan men jag har som kört fast med den. Har även sett massa listor som man kan använda sig av typ dag 1-30 men jag anser inte att det är nå vettigt att skriva om. Eller ja, det kan vara vettigt men inget för mig!
 
Nä, nu ska jag göra lite lunch. Börjar bli dags :)
 
 

Tant Agda 90 år..

Jaa, idag går jag fan som tant Agda 90 år efter gårdagens ben/rygg/biceps pass! Det känns som satan precis under rumpan, lite i rumpan och på i stort sett hela framsida lår.. Orkar inte ens försöka googla mig till vad dom musslorna heter (Andreas säger att det heter musslor tills dom är stora nog att bli muskler) ;)
 
Men de är väl nå hamstrings, gluteus maximus å quadriceps (wtf!!!) jaja.. Enligt google så :P Men ja, hur som, jag känner mig typ 90 år när jag går, inte så konstigt heller! Haha!! Skönt som satan att träna ben/rygg/biceps men jävligt dagen efter. Ska man vara fin får man lida pin, eller hur?
 
Ärligt talat är det fan så att jag redan längtar till nästa ben/rygg/biceps pass på fredag.. Men så är jag ju lite konstig med :P Haha!