Fett och flebb äckel....

Ja jag vet att jag nyss har blivit mamma och jag vet att det "ska" va så här.. Men jag orkar inte psykiskt med detta, jag mår jätte dåligt över min kropp nu och när vi kommer hem från Klimpen ska det bli ändring igen! 

Jag längtar efter att kunna ha mina kläder igen, att någonting ska kunna sitta snyggt igen.. Mina jeans är åt helvete för små,  endast mina gravidjeans jag kan ha.. Klänningarna sitter inte alls snyggt.. Jo, EN klänning gör de men då ser det ut som att jag ska på begravning..  Passar kanske inte fullt så bra imorron då man ska på dop!  

Det jag har planerat att ändra på när vi kommit hem igen är att jag ska försöka hinna med ett pass med min kettlebell varannan dag. Ska försöka sluta med godis och kakor igen, vissa tror inte att jag kan å bara därför ska jag fan visa att jag kan!! Och så ska jag försöka ta tillbaka frukosten som jag åt sist, två ägg, ett glas fil och flingor.

Något mellanmål måste jag försöka trycka in med då det går 6 timmar (minst) mellan frukost och lunch å sen runt 8-9 timmar mellan lunch och middag vilket är helt åt helvete!! 

Nä, ni har jag fått gnälla lite.. Tack för de å ha en bra kväll 😃

Barn...

Först ska det vara ett jökla tjat från höger och vänster om "när ska ni skaffa barn???" utan att folk ens verkar tänka på att allamhär i världen inte kan få barn. Jag blir så jävla förbannad på det här och nu sedan det blev officiellt att Dixie låg i magen så har jag börjat hämnas och tjata jag med på folk..

Sen när väl bebis nr1 har kommit till världen går de fan inte många veckor förrän folk börjat tjata på att man ska ha en till.. Men helvete, CHILLA!!!!! Måste väl få se om det går vägen med första nu först och främst! Jag har alltid drömt om två barn men Andreas vill bara ha ett så jag har som kommit överens med den tanken. 

Sen om han ångrar sig nu och vill ha en till så är det väl upp till oss? Och måste vi ta diskussionen med alla andra? 

Nä.. De var bara lite små funderingar så här på morgonkvisten 

Sömn..

Har vi världens bästa dotter eller vad? Nu tre nätter har hon sovit jätte bra, någonstans mellan 6 och 7 timmar per natt. Hon är mer vaken dagtid men hon sover ganska mycket ändå per dag. 

Det är väldigt skönt för mig att hon vill sova nätterna igenom, det gör mig ingenting att få kliva upp runt 4 för att ge henne mat åsså väcker vi Andreas vid 5 jag hinner ju sova under dagen med henne så det är som sagt inga problem.

Ska dock inte jubla alldeles för mycket då jag vet att ett bakslag kan komma, men än så länge är det helt underbart! 

Kom på här om dagen att jag skulle linda in henne i en filt som hon fått av sin farmor och farfar. Hon var jätte upprörd och skrikig så jag hade inte mycket till val, något var jag tvungen att testa liksom! Dixie somnade efter ca 15 minuter och hon sov, sov och sov. Öppnade upp filten när vi kom upp till sovrummet och så fick hon täcket på sig. 

Eftersom att det funkade en natt ville jag försöka igen natten efter och det funkade klockrent då med. Så ja, tre nätter har det funkat, även på dagen har det funkat. 

Och dom säger ju med att bebisar säger till själv när dom vill ha mat. Så det känns toppen måste jag säga! 

Ne, mat igen nu för Dixie som precis har vaknat :D