Sannas kasslergryta..
ca 6 port
500g kassler
1 paprika
1 gul lök (alt. 1 purjolök)
1 stor burk champinjoner
1 liten burk ananas i skivor
1 burk creme fraiche
2.5dl matlagningsgrädde
6msk chilisås
curry
ev chilipulver (jag anv torkad piri-piri)
Skär kasslern i små bitar, strimla paprika och hacka löken.
500g kassler
1 paprika
1 gul lök (alt. 1 purjolök)
1 stor burk champinjoner
1 liten burk ananas i skivor
1 burk creme fraiche
2.5dl matlagningsgrädde
6msk chilisås
curry
ev chilipulver (jag anv torkad piri-piri)
Skär kasslern i små bitar, strimla paprika och hacka löken.
Fräs kassler, lök och paprika i lite smör i en wokpanna, krydda med lite curry.
Låt champinjonerna fräsa med en liten stund på slutet.
Blanda creme fraiche, grädde och chilisås och häll över blandningen.
Låt småkoka i ca 10 min.
Skiva ananasen i mindre bitar och lägg i mot slutet.
Smaka av och tillsätt ev mer chilisås, salt och chilipulver.
Servera med ris till. Supergott!
Detta recept funkar även jätte bra med bara en vanlig sallad om man vill det, så har vi ätit det. Vi har dessutom haft krossad ananas då vi har gjort den.
Ska klart testa detta receptet, lät riktigt gott! :)