More wanties..

Ååååh vad jag vill ha dessa vackra armband.. Men snart så, rättare sagt, när ekonomin godkänner blir det ett av dem :) Det är ju inte de billigaste man kan hitta men jag har fått för mig att dom är bra :) Klicka på bilden för att komma till EAs hemsida :D
 
 

Energy Armor är designad för att arbeta med kroppens naturliga energifält. Energy Armor är en favorit likväl för barn, vuxna så som för elitidrottaren. Alla behöver vi en balans i kroppen för att må så optimalt som möjligt! Energy Armor designas i USA och tillverkas i Kina och vulkanaskan som är fylld med negativa joner är från en vulkan ute i havet i Japan.

VARFÖR ENERGY ARMOR?

Energy Armor har en ”öppen bok” process som är helt naturlig. Vi tillvaratar ren mineral (Turmalin) och vulkanisk aska som är extraherade från jorden. Vår produkt är gjord för att räcka för flera år. Vi stoltserar med kvalitet och vi vill erbjuda den starkast negativt laddade produkt på världsmarknaden.

HUR LÄNGE HÅLLER DET?

Ett Energy Armor armband är designat för att behålla sin frekvens på obestämd tid. Energy Armor armbandet innehåller mer negativa joner än någon annan produkt utav sin sort, försäkrande om att den kommer bibehålla sin frekvens på obestämd tid. I snitt tappar ett använt Energy Armor amrband bara ca 10% per år.

 
 

Kommentera här: