Two hearts, one love..

Urs jag tycker inte alls om detta.. Men jag erkänner för er (som för många andra) att när min älskade sambo är borta (eller på väg hem eller på väg på jobbet) går det kalla kårar efter min rygg när jag går in på aftonbladet eller expressen och läser, speciellt då jag ser stora rubriker där det står "bilolycka på e4" eller "kaos på e4" eller något liknnade.
 
Det är väl en mardröm man har att någon ska ringa och säga "hej vi måste tyvärr meddela att..." fy fan jag skulle dö på fläcken kan jag säga!!!
 
Därför känns det mycket bättre när han ligger/sitter brevid mig när jag läser sånna rubriker. Vill inte andra något ont men då det händer andra blir inte jag drabbad.
 
Vet att jag bara svamlar nu men så är läget. Haha! Det jobbigaste är att jag upplever denna känsla väldigt många gånger i månaden. Där har vi en bra sak med att jag inte vet när han ska komma hem riktigt. Jag har någorlunda koll men det är inte ofta. 
 
Han vill inte säga "jag kommer hem på tisdag" och så måste han stanna kvar och jobba och kommer istället hem på typ torsdagen för då vet han att jag blir besviken och ledsen. Jag tycker att det är jätte bra tänkt och förstår han verkligen där! 
 
 
Nej, nu ska jag slänga i mig frulle och sen blir det jobb. Hoppas att du får en bra lördag :)

Kommentera här: